Velkommen til Hos Martin – Edholmen Marina
Vi åpner igjen våren 2022 – Du kan besøke oss på avd. Hassingen i Fredrikstad Sentrum eller på Østsiden ved Gamlebyen. Velkommen!
De fleste i Østfold har blitt kjent med Hos Martin i sentrum og på Østsiden i Fredrikstad. Nå har vi åpnet en ny restaurant på Edholmen på Hvaler.
Her vil dere finne dansk mat og stort fokus på fersk fisk og skalldyr med både inne- og uteservering, samt badebasseng for de som vil.
Kom og spis lunsj, middag eller kvelds hos oss!
Vi serverer klassiske danske retter såsom stjerneskud, herregårdsbøf og smørrebrød med velsmak og masse fisk og skalldyr som dagens fangst, skalldyrsfat .
Desuten tilbyr vi tradisjonelle stensovnsbakte italienske pizzaer.
Hos Martin – Edholmen Marina tilbyr en koselig stemning i restauranten med fokus på høy service, god mat, drikke og stemning!

Kontakt og Booking info
Åpningstider
Mandag – tors – Stengt
Fredag 16.00-20.00
Lørdag 11.00-20.00
Søndag 11.00-14.30
Fra 3. juni åpent hver dag 11.00-22.00
(Kjøkkenet stenger klokken 20.00)
Hos Martin Edholmen meny
Lunsj
Serveres fra kl. 11 - 14:30
Toast Skagen …………….. 189,-
Med kreps, reker, dill, citron og ristet brød
*Gluten, skalldyr, melk
Stjerneskudd …………. 210,-
Med stegt fisk, reker, røkt laks, thousand island, citron, dill, tomat & caviart
*Gluten, fisk, skalldyr, melk
Silde anretning …………….. 189,-
Med 3 forskjellige sild, karrisalat, egg, kapers, løk & dill, serveres med brød og smør
*Fisk, gluten, melk, egg, sennep
Skalldyrfat …………….. 785,- pr pers – min. 2 personer
Med reker, sjøkreps, blåskell & krabbe
*Skalldyr, bløtdyr, melk, egg, sennep
Halv hummer …….. 195,-
Med majones, sitron & loff
*Skalldyr
Dampet blåskjell …………….. 225,-
Med båtpoteter & aioli
*Bløtdyr, melk, selleri, egg, sennep
Stekte rødspettefileter …………….. 199,-
Med båtpoteter og remulade
*Fisk, sennep, selleri, egg, hvete
Smørrebrødstallerken …………… 219,-
Med 3 ulike danske smørrebrød
*Hvete, fisk, bløtdyr, skalldyr, selleri, sennep
Rekesmørrebrød …………… 198,-
På loff med sitron, majones, rogn, tomat & dill
*Rug, hvete, skalldyr, egg, sennep, laktose
Forrett
Serveres fra kl. 16 - 20
Carpaccio …………….. 198,-
Av okse med parmesan, ruccola & pesto
*Laktose, nøtter
Moules mariniere …………. 180,- kr
Med tomat, løk & timian
*Bløtdyr, melk, selleri
Halv hummer …………. 195,- kr
Serveres med majones, sitron & loff
*Skalldyr
Hovedretter
300 gram Entrecote …………….. 355,-
Med sesongens grønnsaker, båtpoteter & sauce bearnaise
*Melk, egg, selleri
Skalldyrfat …………….. 785,- pr pers – min. 2 personer
Med reker, sjøkreps, blåskjell & krappe, 2 slags dressing & brød
*Skalldyr, bløtdyr, melk, egg, sennep
Stjerneskud …………….. 210,-
Med stegt fisk, røkt laks, reker, thousand island, dill, tomat & caviart
*Gluten, fisk, skaldyr, melk
Herregårdsbøf …………….. 230,-
Med båtpoteter, sauce bearnaise & erter
*Melk, hvete, egg
Dagens fangst …………….. 335,-
Med sesongens grønnsaker & sauce beurre blanc
*Fisk, skalldyr, melk, laktose, hvete, egg
Hvitvinsdampet blåskjell ………. 245,- kr
Med båtpoterter & aioli
*Bløtdyr, melk, selleri, egg, sennep
Stekte rødspettefileter …………… 199,- kr
Med båtpoteter og remulade