Velkommen til Hos Martin – Edholmen Marina

Vi åpner igjen våren 2022 – Du kan besøke oss på avd. Hassingen i Fredrikstad Sentrum eller på Østsiden ved Gamlebyen. Velkommen!

De fleste i Østfold har blitt kjent med Hos Martin i sentrum og på Østsiden i Fredrikstad. Nå har vi åpnet en ny restaurant på Edholmen på Hvaler.
Her vil dere finne dansk mat og stort fokus på fersk fisk og skalldyr med både inne- og uteservering, samt badebasseng for de som vil.

Kom og spis lunsj, middag eller kvelds hos oss!
Vi serverer klassiske danske retter såsom stjerneskud, herregårdsbøf og smørrebrød med velsmak og masse fisk og skalldyr som dagens fangst, skalldyrsfat .

Desuten tilbyr vi tradisjonelle stensovnsbakte italienske pizzaer.
Hos Martin – Edholmen Marina tilbyr en koselig stemning i restauranten med fokus på høy service, god mat, drikke og stemning!

Kontakt og Booking info

Åpningstider

Fredag - Lørdag: 11.00 - 20.00
Søndag: 11.00 - 14.30


Hos Martin Edholmen meny

Lunsj

Serveres fra kl. 11 - 14:30

Toast Skagen …………….. 189,-

Med kreps, reker, dill, citron og ristet brød

*Gluten, skalldyr, melk

Stjerneskudd …………. 210,-

Med stegt fisk, reker, røkt laks, thousand island, citron, dill, tomat & caviart

*Gluten, fisk, skalldyr, melk

Silde anretning …………….. 189,-

Med 3 forskjellige sild, karrisalat, egg, kapers, løk & dill, serveres med brød og smør

*Fisk, gluten, melk, egg, sennep

Skalldyrfat …………….. 785,- pr pers – min. 2 personer

Med reker, sjøkreps, blåskell & krabbe

*Skalldyr, bløtdyr, melk, egg, sennep

 

Halv hummer …….. 195,-

Med majones, sitron & loff

*Skalldyr

Dampet blåskjell …………….. 225,-

Med båtpoteter & aioli

*Bløtdyr, melk, selleri, egg, sennep

Stekte rødspettefileter …………….. 199,-

Med båtpoteter og remulade

*Fisk, sennep, selleri, egg, hvete

 

Smørrebrødstallerken …………… 219,-

Med 3 ulike danske smørrebrød

*Hvete, fisk, bløtdyr, skalldyr, selleri, sennep

 

Rekesmørrebrød …………… 198,-

På loff med sitron, majones, rogn, tomat & dill

*Rug, hvete, skalldyr, egg, sennep, laktose

Forrett

Serveres fra kl. 16 - 20


Carpaccio …………….. 198,-

Av okse med parmesan, ruccola & pesto

*Laktose, nøtter

Moules mariniere …………. 180,- kr

Med tomat, løk & timian

*Bløtdyr, melk, selleri

Halv hummer …………. 195,- kr

Serveres med majones, sitron & loff

*Skalldyr

Hovedretter


300 gram Entrecote …………….. 355,-

Med sesongens grønnsaker, båtpoteter & sauce bearnaise

*Melk, egg, selleri

Skalldyrfat …………….. 785,- pr pers – min. 2 personer

Med reker, sjøkreps, blåskjell & krappe, 2 slags dressing & brød

*Skalldyr, bløtdyr, melk, egg, sennep

Stjerneskud …………….. 210,-

Med stegt fisk, røkt laks, reker, thousand island, dill, tomat & caviart

*Gluten, fisk, skaldyr, melk

Herregårdsbøf …………….. 230,-

Med båtpoteter, sauce bearnaise & erter

*Melk, hvete, egg

Dagens fangst …………….. 335,-

Med sesongens grønnsaker & sauce beurre blanc

*Fisk, skalldyr, melk, laktose, hvete, egg

Hvitvinsdampet blåskjell ………. 245,- kr

Med båtpoterter & aioli

*Bløtdyr, melk, selleri, egg, sennep

Stekte rødspettefileter …………… 199,- kr

Med båtpoteter og remulade

*Fisk, sennep, selleri, egg, hvete