Stjerneskudd …………….. 169,-

Stekt fiskefilet, laks, reker, asparges, rogn, salat,
dressing, majones og brød

(Stjerneskudd serveres frem til kl 18.00)
*Hvete, fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri

Club sandwich …………….. 169,-

Loff, kylling, salat, tomat, bacon, karridressing.
Serveres med pommes frites

*Hvete, sesamfrø, selleri, melk

Pariserbøf  …………….. 179,-

Kvernet oksekjøtt, rå eggeplomme, kapers, løk,
rødbedder, pepperrot, serveres på loff.

*hvete, egg

 

Stekt rødspette med båtpoteter og remulade …….. 169,-

2 fiskefilet, båtpotet, remulade, sitron.

*hvete, fisk, egg

Tapas anretning …………….. 299,-

Minimum 5 små anretninger, nok til 2 personer.
Serveres med brød og smør

*Hvete, egg, fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, sennep, nøtter, melk, sesamfrø, soyabønner

Silde anretning …………….. 169,-

3 forskjellige sild, karrisalat, egg, kapers, løk, dill.
Serveres med brød og smør

*Rug, hvete, egg, fisk, selleri, sennep, melk

 

Smørrebrøds tallerken …………… 189,-

Med 3 ulike deilige danske smørrebrød.
Variere uke for uke.

*hvete, fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri

For 2 eller 3 retters lunsjmeny, spør betjeningen


Smørrebrød meny
(Kl. 11.00 – Kl. 15.00)

Velg mellom dansk rugbrød eller loff
*Spør om glutenfritt brød


Roastbiff …………….. 99,-

Oksefilet, salat, ristet løk, syltet agurk, tomat, appelsin

*Rug, hvete, egg, selleri, sennep

Egg og reker …………….. 99,-

Egg, reker, salat, majones, tomat, sitron

*Rug, hvete, skalldyr, egg

Stekt fiskefilet …………….. 119,-

Fiskefilet, remoulade, reker, salat, tomat, rogn, dill

*Rug, hvete, fisk, skalldyr, egg

Leverpostei Platte (lun leverpostei) …………….. 139,-

Leverpostej, bacon, sopp, salat, syltet agurk, rødbet

*Rug, hvete, sopp, egg, selleri

Dyrlegens natt mat …………….. 109,-

Leverpostej, salt kjøtt, salat, agurk, tomat

*Rug, hvete, egg, selleri

Flæskesteg …………….. 99,-

Svinekam m/svor, rødkål, salat, majones, syltet agurk

Tomat, appelsin

*Rug, hvete, egg,

Rekesmørrebrød …………….. 129,-

Reker, salat, majones, sitron, tomat, dill

*Rug, hvete, skalldyr, egg

Brie – smørrebrød …………….. 99,-

Brie, syltet valnøtter, paprika
*Rug, hvete, melk, valnøtt

Forret


Tapas anretning …………….. 249,-

Minimum 5 små anretninger, nok til 2 personer.
Serveres med brød og smør

*Hvete, egg, fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, sennep, nøtter, melk, sesamfrø, soyabønner

Klassisk Rekecocktail …………. 139,- kr

Reker, salat, tomat, dressing.

*skaldyr, egg, melk

Mini stjerneskudd …………. 139,- kr

Stekt fiskefilet, dampet fisk, laks, reker,
asparges, rogn, salat, dressing og brød

*hvete, fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri,

Hvitløksbrød ………….  89,- kr

Hjemmebakt surdeigsbrød, hvitløkssmør

Med ost … 104,- kr

*hvete, melk

Middagsretter


Stektflæsk med persillesovs …………….. 199,-

Stekt, flesk, kokte poteter, persillesaus

*Hvete, melk, selleri

Dansk hakkebøf …………….. 179,-

Kvernet oksekjøtt, hvite poteter, stekte løk og brun saus

*Melk, hvete

Dansk herregårdsbøf …………….. 189,-

Kvernet oksekjøtt, potetbåter, bearnaisesaus, erter

*Melk, hvete, egg

Wienersnitzel …………….. 210,-

Panert kalvesnitzel, stekte poteter, erter

*Melk, hvete, egg

Entrecote …………….. 259,-

Saute av sesongens grønnsaker
Serveres med risole eller potetbåter.
Valgfri saus – Bearnais-whisky-peppar-sopp.

*Hvete, melk, egg, selleri

Plankebiff ………. 289,- kr

Serveres med saute av årstidens grønt, duchesse, bakt tomat og hvitløkssmør.
valgfri sause: Barnise eller pepper sause.

*hvete, melk, egg, selleri

Kyllingbryst filet …………… 210,- kr

Saute av årstidens grønt, Severes med smørstekte poteter eller båtpotet.
valgfri sause: Barnise eller pepper sause.

*hvete, melk, egg, selleri

Stekt Rødspette med båtpoteter og remulade ……….. 169,- kr

2 fiskefilet, båtpotet, remulade, sitron.

* hvete, fisk, egg

 

Stekt rødspette med persillesaus og poteter …………. 179,- kr

2 fiskefilet, kokte poteter, persillesaus

*hvete, melk, selleri

Eddy spesial (biffsnadder)………… 189,-kr

Storfe kjøtt, paprika, sopp, løk, severes med bearnaisesaus

*melk, egg

Eddy spesial (kyllingsnadder) ………… 189,-kr

Kylling, kjøtt, paprika, sopp, løk, severes med bearnaisesaus

*melk, egg

Dessert


Softis buffet …………… 89,-

Med diverse strøssel og sauser.
Spis så mye du vil!

*Melk

Enkel Softis …………… 69,-

Med diverse strøssel og sauser

*Melk

Lun eplekake ………… 99,-

eple, kanel, vanilje is

*hvete, egg, melk

Lune Pannekaker m/ softis ………… 99,-

2 pannekaker med softis og syltetøy

*egg, melk, hvete

Jordbær med softis ………. 99,-

Jordbær, soft is

*melk

Servers tirsdag til søndag hele dagen


Hos Martin platte. Den store ………. 349,-

2 slags sild, røkt laks med sitron, lun leverpostei med bacon og sopp, roastbiff med remulade og røstet løk, egg og reker, stekt rødspette med remulade, brie med portvinsyltet valnøtt.
Serveres med brød og smør.

*hvete, egg, fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, sennep, nøtter, melk, sesamfrø, soyabønner

 

Hos Martin platte. Den lille ………. 249,-

Sild, røkt laks med sitron, lun leverpostei med bacon og sopp, egg og reker.
Serveres med brød og smør.

*hvete, egg, fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, sennep, nøtter, melk, sesamfrø, soyabønner

Utvalgte forretter, minimum 3 slag kjøtt, varierende dessert utvalg.
inkludert kaffe/te

Per voksne 249,-   |    Barn 6-12 År 99,-    |   Barn fra 0-5 År – gratis
Softis buffet inkludert

Bordsetning

13:00 – 14:45  | 15:00 – 16:45  |  17:00 – 19:00

Vi oppfordrer til å reservere deres bord på forhånd – ring tlf. 69 33 42 00

Bestill her

Julebord i huset 525,-/person

  • Marinert sild med karrisalat.
  • Tomat sild.
  • Senneps sild
  • Karri sild.
  • Stekt rødspette.
  • Egg og reke fat, med myonas.
  • Påleggs fat med roastbiff, løk og hjemme rørt remulade.
  • Sylte med sennep og rødbeter.
  • Røkt laks med sennepssaus.
  • Stekte andelår.
  • Frikadeller med rødkål.
  • Flæskesteg. Med den gode brune sausen.
  • Brunede sukker poteter.
  • Indrefilet av svin i kremet sopp sause.
  • Glasert bog skinke.
  • Epleflæsk
  • Lun leverpostei med sopp og bacon
  • Tarteletter med høns i asparges.
  • Oste, fat med oliven og frukt.
  • Risalemande med kirsebær sause.
  • Brød og smør.

Hos Martin Juleplatte. Den Store …….. 379,- kr

Sild, Kari salat, egg/reker ,fiskefilet, andebryst, flæskesteg, brunede poteter, lun leverpostei,
Indrefilet av svin i sopp sause, risalemande, kirsebærsause, rugbrød og smør.

*hvete, egg, fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, sennep, nøtter, melk, sesamfrø, soyabønner
(serveres mandag-torsdag hele dagen fredag-lørdag til lunsj)

 

Hos Martin Juleplatte. Den lille ……. 259,- kr

Sild, Kari salat, egg/reker, flæskesteg, lun leverpostei,
risalemande, kirsebærsause, rugbrød og smør.

*hvete, egg, fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, sennep, nøtter, melk, sesamfrø, soyabønner
(serveres mandag-torsdag hele dagen fredag-lørdag til lunsj)

 

Flæskestegs Burger serveres med båt potet …….. 229,- kr

Jule Rødkål, remulade, syltet agurk

*hvete, egg, fisk, selleri, sennep, nøtter, melk, sesamfrø, soyabønner
(serveres mandag-torsdag hele dagen fredag-lørdag til lunsj)
Bestill her

Julemeny er tilgjengelig fra 13. nov

Julemeny 1 catering : 299,-

  • Marinert sild med karrisalat.
  • Tomat sild.
  • Egg og reke fat, med myonas.
  • Frikadeller med rødkål.
  • Flæskesteg. Med den gode brune sausen.
  • Indrefilet av svin i kremet sopp sause.
  • Lun leverpostei med sopp og bacon
  • Stekte andelår
  • Risalemande med kirsebær sause.
  • Brød og smør.

Julemeny 2 catering : 349,-

  • Marinert sild med karrisalat.
  • Tomat sild.
  • Egg og reke fat, med majones.
  • Påleggs fat med roastbiff, løk og hjemme rørt remulade.
  • Stekt rødspette.
  • Frikadeller med rødkål.
  • Flæskesteg. Med den gode brune sausen.
  • Brunede sukker poteter.
  • Stekt andelår.
  • Indrefilet av svin i kremet sopp sause.
  • Lun leverpostei med sopp og bacon
  • Tarteletter med høns i asparges.
  • Risalemande med kirsebær sause.
  • Brød og smør.

Julemeny 3 catering : 399,-

  • Marinert sild med karrisalat.
  • Tomat sild.
  • Senneps sild
  • Karri sild.
  • Stekt rødspette.
  • Egg og reke fat, med majones.
  • Påleggs fat med roastbiff, løk og hjemme rørt remulade.
  • Sylte med sennep og rødbeter.
  • Røkt laks med sennepssaus.
  • Stekte andelår.
  • Frikadeller med rødkål.
  • Flæskesteg. Med den gode brune sausen.
  • Brunede sukker poteter.
  • Indrefilet av svin i kremet sopp sause.
  • Glasert bog skinke.
  • Lun leverpostei med sopp og bacon
  • Tarteletter med høns i asparges.
  • Oste, fat med oliven og frukt.
  • Risalemande med kirsebær sause.
  • Brød og smør.

Jule platte 2020 Catering: 329,-

  • Flæskesteg, andebryst, lun leverpostei med bacon, egg og reker, rødspette, tomatsild, kryddersild, roastbiff, brie,  brød og smør.
Bestill her

Burger Meny

(11.00 – 20.00)


Husets burger …………….. fra 139,-

Briochebolle, kvernet oksekjøtt, eller kylling, tomat, salat, agurk, løk, burgerdressing.Serveres med pommes frites.Velg mellom kylling eller oksekjøtt

*Hvete, egg, selleri, sennep, melk

150 g 169,-  |  200 g 179,-  |  300 g 199,-

Ost + 10,-   |  Bacon + 10,-

 

Husets fiskeburger …………….. 169,-

Burgerbrød, 2 fiskefilet, reker, salat, dressing, tomat, remulade.Serveres med pommes frites og ketsjup

*Hvete, egg, selleri, sennep, melk, skaldyr

Husets flæskestegs burger ……….. 199,-

Burgerbrød, svinekam m/svor, rødkål, salat, majones,
remulade, syltet agurk, serveres med båtpoteter og ketsjup.

* hvete, egg

Vegetar burger ……… 179,- kr

Burgerbrød, vegetarbiff, salat, tomat, agurk, majones.
serveres med båtpoteter og ketsjup.

*hvete, egg, selleri, sennep, nøtter, melk, sesamfrø, soyabønner